Mit 3D print setup

Enter 3 pro /m marlin 1.9 firmvare
All metal hotend (microswiss)
Glasbed
BL touch auto bedlevel
Dualdrive metal extrudergear
Kraftigere fjedre
Raspberry pi 3B med Octopi ( octoprint) og Webcam
Temperatur styret blæser til Hotend
Lys over printpladsen

jeg forsøger at gøre min små projekter tilgængelige og står du lige og mangler en 3d printet “dims” og ikke selv har adgang til en printer hjælper jeg gerne med at “bruge noget filament”, har du ikke en tegning prøver jeg også gerne kræfter med det også, jeg tegner i DESIGNSPARK Mechanical

jeg printer i PLA som er de mest almindelige, PETG som er lidt mere flexibelt, det minder lidt om sodavands flasker og har prøvet lidt ASA som er UV og og mere temperatur stabilt.

mit øjeblikkelige setup kan desværre kun printe i 25 cmx25cm og 20 cm højt

“Printskur” med filter udsugning (Kul og micronfilter)